Winterse Stamppotwandeling.

Lekker in de koude polder lopen?
En daarna een stevige stamppot?
Dat kan op zaterdag 28 januari 2023 om 15 uur bij museumboerderij Vredegoed in Tienhoven.
De Agrarische Natuurvereniging Noorderpark organiseert dan een winterwandeling door de polder. Met een stevig stamppotbuffet na afloop in museumboerderij Vredegoed

We verzamelen om 15.00 uur in Tienhoven (Vredegoed,Heuvellaan 7). De wandeling door het boerenland duurt zo'n 1,5 uur en wordt begeleid door een ervaren gids, die ook laat zien hoe het gebied er 1000 jaar geleden uitzag.
Ook bezoeken we een nieuw natuurgebied in ontwikkeling.
Natuurlijk hopen we op winterse taferelen met vorst of sneeuw, maar vogels en weidse uitzichten zijn er in ieder geval.
Houd wel rekening met het natte land en het weer (laarzen en warme kleding).

 In verband met het gezamenlijk stamppot eten, is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan door een mail naar aanmelden@anvnoorderpark.nl.

Deelname is gratis voor leden van de Agrarische Natuurvereniging Noorderpark; niet-leden betalen 10 euro. Lid worden (25 euro per jaar) is ook ter plaatse mogelijk.  Parkeren kan op het terrein van de museumboerderij.

Nodig vooral ook buren, vrienden en kennissen uit!

Algemene informatie

Wanneer?
28 januari 2023
Hoe laat?
15:00 - 18:30
Waar?
Museum Vredegoed, Heuvellaan 7, Tienhoven
Kosten?
leden gratis; niet leden €10
Tip?
Trek laarzen aan en warme kleding


Museumboerderij Vredegoed

Vraagt u zich af hoe de mensen hier 100 jaar geleden werkten en leefden? Museumboerderij Vredegoed heeft gereedschappen en gebruiksvoorwerpen uit de veenpolder. De boerderij zelf is een rijksmonument en nog in bedrijf als schapenboerderij. Mooi gelegen in het oude land langs fiets- en wandelroutes. Bezoek, rondleidingen, excursies in boerenland. Ook koffie met iets lekkers.

Meer info