Koninklijke onderscheiding

April 2024

Op de dag voor koningsdag (26 april 2024) kreeg Teus Spelt een koninklijke onderscheiding vanwege zijn talloze maatschappelijke activiteiten. Dat “lintje” was niet alleen als waardering voor zijn jarenlange betrokkenheid bij het agrarisch natuurbeheer en de ANV Noorderpark, maar ook voor zijn inzet bij het agrarisch collectief (BoerenNatuur Utrecht Oost), het Waterschap, de afdeling van LTO in Utrecht, de plaatselijke kerkgemeenschap en het lokale CDA.

De onderscheiding was voor hem een complete verrassing. Burgemeester Potters van De Bilt wist op een persoonlijke manier zijn erkentelijkheid uit te spreken voor Teus zijn inzet voor de gemeenschap en de dank die daarvoor wordt uitgedrukt in deze koninklijke onderscheiding.

Na afloop van de plechtigheid op het gemeentehuis in De Bilt, was er een drukke en gezellige receptie voor familie, vrienden en vertegenwoordigers van de organisaties waarbij hij betrokken is.

Van harte gefeliciteerd!

Word ook lid van A.N.V. Noorderpark

Iedereen met een warm hart voor natuur en boerenbedrijf in het Noorderpark kan lid worden van de Agrarische Natuurvereniging Noorderpark. Met uw lidmaatschap steunt u activiteiten om de poldernatuur en het boerenbedrijf te promoten. Zoals lammetjesdagen, stamppotwandelingen, vleermuizenkastjes, wilgen knotten en een natuur - en milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Met bloemen in de akkerranden en langs de sloten. Voor €25 per jaar doet u mee!

Sluit je aan